Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

Μέχρι το 1999 ο Γιάννης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας δεν είχε καμία σχέση με ασφάλειες. Είχε τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός, είχε ήδη αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Σέριφο αλλά πάντα του άρεσε να αναθεωρεί και να μαθαίνει. Ο Μάρκος τον Σεπτέμβριο του ΄99 του γνώρισε τις ασφάλειες και ο Γιάννης τις ερωτεύτηκε.

Αυτό ήταν! Το ένα έφερε το άλλο. Η πόρωση και η αγάπη για το φορτηγό ήταν η κοινή συνιστώσα. Έτσι αποφασίσαμε από την πρώτη σχεδόν στιγμή να ασχοληθούμε αποκλειστικά με την ασφάλιση του φορτηγού. Μας κορόιδευαν καθώς κανένας δεν έβλεπε την διαφορά στην ασφάλιση ενός επιβατικού οχήματος κι ενός εργαλείου δουλειά σου όπως είναι το φορτηγό. Σήμερα όλοι μας το αναγνωρίζουν και μας αναγνωρίζουν ότι φτιάξαμε τον κλάδο του φορτηγού στην ασφάλιση.

Μέχρι τότε ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής ή ο επιχειρηματίας που είχε μία μεταφορική εταιρία ασφαλιζόταν στον φίλο ή τον κουμπάρο που κάλυπτε και τις άλλες ανάγκες της οικογένειας του.

 

Πόσα όμως μπορούσε να γνωρίζει ο ασφαλιστής του; Πόσα μπορεί να γνωρίζει ένας επαγγελματίας;

Με γνώμονα την απλή κοινή λογική αποφασίσαμε να εξειδικευτούμε και να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο ασφάλισης του φορτηγού με σύμμαχο ασφαλιστικές εταιρείες και στελέχη που «άκουγαν» την αγορά. Ταυτόχρονα οι πελάτες μας μεγάλωναν και μεγαλώναμε κι εμείς μαζί τους!

Η ανάπτυξη και η ολυμπιάδα του 2004 έφερε κι άλλες ασφαλιστικές ανάγκες όπως η ασφάλιση του φορτίου, την ασφάλιση του στόλου των φορτηγών, η ασφάλιση του διαμεταφορέα και η ασφάλιση της αποθήκευσης. Όλο αυτό το οικοσύστημα που αργότερα έγινε εφοδιαστική αλυσίδα ήταν για μας μία τεράστια πρόκληση που αντεπεξήλθαμε με επιτυχία λόγω των γέρων βάσεων  και των δυνατών προσωπικών σχέσεων που είχαμε.

Το 2008 φτιάξαμε την πρώτη κινητή μονάδα ασφάλισης που ένα ειδικά εξοπλισμένο βαν με ένα laptop, έναν φορητό εκτυπωτή και ένα φορητό σκάνερ και έχοντας μία σύνδεση ίντερνετ …Πήγαινε στο χώρο του πελάτη και έκανε ασφάλειες επιτόπου.

Αργότερα ήρθε η αναγνώριση από την ασφαλιστική αγορά λαμβάνοντας βράδυ για τα παραγωγικά μας αποτελέσματα με κορωνίδα το βράδυ ο Φίλιππας Μωράκης.

Η αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας των logistics και των μεταφορών συνεχώς μας βραβεύει θα τελευταία χρόνια αναγνωρίζοντας έτσι και το έργο το οποίο επιτελούμε στην διαχείριση των ασφάλιση μόνο κινδύνων της σύγχρονης Μεταφορικής επιχειρήσεις.

Πλέον είμαστε εδώ με 23 χρόνια εμπειρίας να σχεδιάζουμε ασφαλιστικά προϊόντα που να κουμπώνουν στον επαγγελματία του φορτηγού.

© 2024 Truck Insurance Brokers Samoladas - Ασφάλιση Φορτηγού - All Rights Reserved