Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της η επιχείρησή σας. Επειδή, όμως, πολύ συχνά η διαδικασία αυτή παρουσιάζει προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.

Η TRUCK INSURANCE αναγνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο σας εξασφαλίζει απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στη συσκευασία, τη φόρτωση ή την εκφόρτωση, τις κλιματολογικές συνθήκες. Για την εξασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησής σας, η TRUCK INSURANCE δημιούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε με ταχύτατες διαδικασίες να εκτελούνται – σε περίπτωση ζημιάς – οι διεθνείς διακανονισμοί, που απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες. Τα ασφαλιστικά προγράμματά μας βασίζονται σε συγκεκριμένους ειδικούς όρους (ρήτρες), οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί από το Ινστιτούτο Ασφαλιστών Λονδίνου και χρησιμοποιούνται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και από τις περισσότερες ασφαλιστικές αγορές στον κόσμο.

Ασφάλεια που σας ακολουθεί παντού…

Με οποιοδήποτε μέσο αποφασίσετε να μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας, η TRUCK INSURANCE εγγυάται την ασφαλιστική τους κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας. Οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της TRUCK INSURANCE θα σας προτείνουν εκείνο το ασφαλιστικό συμβόλαιο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Οτιδήποτε κι αν μεταφέρετε, ανεξάρτητα από την κατηγορία, το είδος και τη μορφή του εμπορεύματος, η πολύχρονη πείρα και η εξειδικευμένη γνώση της TRUCK INSURANCE αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για εσάς.

Οπουδήποτε μεταφέρεται το εμπόρευμά σας, η ασφάλεια TRUCK INSURANCE το ακολουθεί. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας δε γνωρίζει γεωγραφικό όριο. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλισή τους. Οι Ασφάλιση Μεταφορών TRUCK INSURANCE κάνουν κυριολεκτικά το γύρο του κόσμου!

Άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Με ταχύτατους διακανονισμούς ζημιών, που μόνο η διεθνής δικτύωση της TRUCK INSURANCE μπορεί και ξέρει να προσφέρει. Οι διεθνείς διακανονισμοί, σε περίπτωση ζημιάς, απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες που δε θα θέλατε να συναντήσετε. Η εμβέλεια και η τεχνογνωσία της TRUCK INSURANCE ανταποκρίνεται απόλυτα στις επαγγλεματικές σας προσδοκίες.

Εξασφαλίζει εσάς και τα εμπορεύματα που μεταφέρετε

Ως επαγγελματίας στο χώρο των μεταφορών, διακινείτε καθημερινά εμπορεύματα με αξία. Είτε το φορτηγό είναι δικό σας είτε μισθωμένο, ανεξάρτητα  από το αν δουλεύετε με μεταφορική εταιρία ή μεμονωμένα ως επαγγελματίας, έχετε ευθύνη για το φορτίο σας.

Πολλοί και αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να προξενήσουν την καταστροφή ή τη φθορά του και να βρεθείτε υπόλογος απέναντι στον ιδιοκτήτη τους.

Η TRUCK INSURANCE σας προσφέρει το πρόγραμμα Ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων “Για Cargo και Επαγγελματικά Οχήματα”, το οποίο σας εξασφαλίζει από τις διεκδικήσεις για αποζημίωση που μπορεί να προκύψουν από τον πελάτη σας ιδιοκτήτη του εμπορεύματος, αν πάθει ζημιά το φορτίο που μεταφέρετε για λογαριασμό του.

Με βάση το νόμο υπ’ αριθ. 3887 του Σεπτεμβρίου 2010, που εφαρμόστηκε από τον Δεκέμβριο του 2010, η ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού είναι υποχρεωτική.

Ποιες είναι οι καλύψεις του προγράμματος

Το πρόγραμμα Ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων «Για Cargo και Επαγγελματικά Οχήματα» της TRUCK INSURANCE σας προσφέρει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για την οδική μεταφορά εμπορευμάτων με φορτηγό αυτοκίνητο μέσα στα όρια της ελληνικής επικράτειας.

Καλύπτει τη μεταφορά πάσης φύσεως εμπορευμάτων (εκτός αυτών που αναφέρονται παρακάτω), κατά παντός κινδύνου, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τους.

Καλύπτει ζημιές ή απώλειες που θα προκληθούν σε μεταχειρισμένα εμπορεύματα ή άνευ συσκευασίας, κινητά τηλέφωνα, γούνες, λουλούδια (όχι αποξηραμένα), φυτά, εικαστικά έργα τέχνης, πίνακες, αντίκες, γλυπτά, τσιγάρα – προϊόντα καπνού και οινοπνευματώδη ποτά (εκτός μπύρας και οίνου), συνέπεια σύγκρουσης, πρόσκρουσης, ανατροπής, φωτιάς ή έκρηξης του μέσου μεταφοράς.

Όρια κάλυψης

Tο ανώτατο όριο ανά φόρτωση συνδέεται με το βάρος του φορτηγού.

Τα φορτηγά έως 3,5 τόνους μπορούν να έχουν ανώτατο όριο ανά φόρτωση €50.000 ή €100.000.

Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων μπορούν να έχουν ως ανώτατο όριο ανά φόρτωση από €50.000 έως €300.000

Το ασφάλιστρο είναι ιδιαίτερα προσιτό και ανάλογο με το μέγεθος του οχήματος και το ανώτατο όριο ανά φόρτωση που θα επιλεγεί.

Το ασφάλιστρο μπορεί να μειωθεί ακόμα περισσότερο, αυξάνοντας το ποσό απαλλαγής, δηλαδή τη δική σας συμμετοχή στη ζημιά.

Το συμβόλαιο έχει ετήσια διάρκεια και η πληρωμή του ασφαλίστρου γίνεται σε ετήσια βάση (εφάπαξ).

Συμβαλλόμενος στην ασφάλιση είναι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού ή αυτός που το μισθώνει.

Ασφαλιζόμενος και Δικαιούχος της αποζημίωσης είναι ο ιδιοκτήτης του εμπορεύματος που μεταφέρεται.

Η ασφάλιση αφορά το συγκεκριμένο φορτηγό. Δηλαδή εκδίδεται ένα ασφαλιστήριο ανά φορτηγό (π.χ. εάν ένας μεταφορέας έχει 4 φορτηγά, θα πρέπει να συνάψει 4 ασφαλιστήρια συμβόλαια).

Η κάλυψη ισχύει για εμπορεύματα που μεταφέρονται με τον ασφαλισμένο τράκτορα και ταυτάριθμο τρέιλερ.

Γιατί να επιλέξετε το πρόγραμμα ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων “Για Cargo και Επαγγελματικά Οχήματα”

Το πρόγραμμα ασφάλισης “Για Cargo και Επαγγελματικά Οχήματα” σας εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα:

Είναι ένα απλό πρόγραμμα το οποίο σας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία.

Έχει ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο, ανάλογα με το μέγεθος του φορτηγού σας και το ανώτατο όριο ανά φόρτωση που θα επιλέξετε.